Conceptual Gallery organizează, în perioada 19 aprilie – 13 mai 2016, expoziţia personală de grafică şi pictură cu titlul „Insula” a artistei Alma Redlinger. Vor fi prezente pe simeze opere din mai multe perioade de creaţie ale pictoriţei, începând cu lucrări din anii ’60 ai secolului trecut şi până la cele mai recente.

Natura statică şi portretul, dar şi câteva peisaje, compoziţii purtând marca inconfundabilă a Almei Redlinger, vor putea fi admirate de publicul iubitor de artă în spaţiul galeriei, oferind o imagine cuprinzătoare asupra etapelor parcurse de creaţia ei de-a lungul a peste şapte decenii de activitate artistică

Cu această ocazie va fi lansat şi albumul „Alma Redlinger – Grafica”, semnat de Ileana Redlinger şi Daria Simion, fiicele artistei.

Alma Redlinger s-a născut pe 8 martie 1924 şi a studiat la Academia Liberă de Artă a lui M.H. Maxz. Este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România din 1951 şi a deschis până în prezent 26 de expoziţii personale în ţară şi peste graniţe.

Expoziţia de la Conceptual Gallety va fi deschisă în perioada 19 aprilie- 13 mai 2016 şi va putea fi vizitată de luni până vineri, între orele 13.00 – 17.00, cu programare prealabilă.

Alma Redlinger                                                            “INSULA”, pictură și grafică
Vernisaj

Expozitie